Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 17/03/2017

Πραγματοποιήθηκε σήμερα έκτακτη συνάντηση Αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας μας, με τον Προϊστάμενο Επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ προκειμένου να του μεταφέρουμε τη διαπιστωθείσα από παράπονα και οχλήσεις συναδέλφων ανά την επικράτεια, έντονη δυσαρέσκειά τους για τη μη έγκαιρη καταβολή της αποζημίωσης αναφορικά με τα τροφεία των αστυνομικών σκύλων, που δικαιούνται οι συνοδοί τους.

Ειδικότερα, ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος και ο Αντιπρόσωπος κ. ΠΑΝΔΗΣ Στέφανος ενημέρωσαν τον κύριο Επιτελάρχη ότι παρόμοιο ζήτημα, μας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν και το όποιο είχε επιλυθεί μετά από επαφές, που είχε η Ομοσπονδία μας με τους εμπλεκόμενους φορείς, πλην όμως το ζήτημα της καθυστέρησης καταβολής της αποζημίωσης επανήλθε, σημειώνοντας καθυστερήσεις μέχρι και δυο μήνες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στους συναδέλφους μας που εκτελούν καθήκοντα συνοδού αστυνομικού σκύλου, αφού αναγκάζονται να καλύψουν τις ανάγκες του αστυνομικού σκύλου με προσωπικές δαπάνες.

Το παραπάνω ζήτημα έγινε απόλυτα κατανοητό από πλευράς του κύριου Επιτελάρχη και λάβαμε δέσμευση, ότι θα πραγματοποιηθούν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να εκτελούνται κατά προτεραιότητα οι διαδικασίες για τις πραγματοποιηθείσες δαπάνες και να εξασφαλίζεται, η όσο το δυνατόν έγκαιρη καταβολή της αποζημίωσης για τα τροφεία των αστυνομικών σκύλων.

Επίσης τέθηκε και το ζήτημα της ενίσχυσης των υποδομών στην έδρα της Διεύθυνση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων (Δ.Ε.Α.Δ.) στο Μαρκόπουλο-Αττικής και ο κ. Επιτελάρχης διαβεβαίωσε ότι σε συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. θα εξεταστούν και αυτά τα αιτήματα.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

    O Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis