Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:54 | 07/03/2020
Tην  3.03.2020  αντιπροσωπεία της Ανεξάρτητης Αδέσμευτης Συνεργασίας Αστυνομικών (ΑΝ.Α.Σ.Α) αποτελουμένης από τον Γραμματέα ΔΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ  ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗ Χρήστο και τον τον Αντιπρόσωπο της Π.Ο.ΑΣ.Υ ΠΑΝΔΗ Στέφανο ,πραγματοποίησε συνάντηση με τον επιτελάρχη της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο ΝΤΖΙΟΒΑΡΑ Παναγιώτη για το ζήτημα της καθυστέρησης καταβολής  των σχετικών χρηματικών ποσών, που αφορούν την κάλυψη των τροφείων των αστυνομικών σκύλων(κ9).
 
Από πλευράς μας εκθέσαμε στον κ. επιτελάρχη της ΕΛ.ΑΣ τις δυσκολίες και δυσχέρειες, που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας, συνοδοί αστυνομικών σκύλων, από τις καθυστερήσεις καταβολής της παραπάνω αποζημίωσης ,αφού αναγκάζονται να καλύψουν τα σχετικά έξοδα ,οι ίδιοι επιβαρύνοντας τον οικογενειακό-οικονομικό προγραμματισμό τους.
 
 
Επίσης τονίσαμε στον κ. Επιτελάρχη της ΕΛ.ΑΣ .την ανάγκη να δοθεί στο όλο ζήτημα, οριστική λύση με μόνιμο χαρακτήρα ,αφού και στο παρελθόν έχουμε αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα.
 
Από πλευράς του Κ.Επιτελάρχη της ΕΛ.ΑΣ οφείλουμε να αναφέρουμε ότι υπήρξε άμεση ανταπόκριση για την επίλυση του ζητήματος και  μας έγινε γνωστό ,ότι οι καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν,οφείλονται σε αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν σε δομές των οικονομικών υπηρεσιών του Υπουργείου και ενημερωθήκαμε παράλληλα ότι το ζήτημα θα διευθετηθεί στις αρχές της της Εβδομάδας,
 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (ΑΝ.Α.Σ.Α)
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis