Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:44 | 02/10/2019

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, στα πλαίσια των πρωτοβουλιών της για συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες, συναντήθηκε με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Αστυνομικό Διευθυντή κ.  ΛΑΣΚΟ Σπυρίδων, έτσι ώστε   να   του   γνωστοποιήσουμε   τα  προβλήματα   των   συναδέλφων   οι   οποίοι υπηρετούν στα Τμήματα Τροχαίας που βρίσκονται στα γεωγραφικά όρια της Ένωσης μας.

 

Μεταφέραμε την αγωνία μας ιδιαίτερα για το σημαντικό ζήτημα της έλλειψης προσωπικού, που έχει παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα, τις συνεχείς διαταγές για μέτρα τροχαίας σε αθλητικές εκδηλώσεις, την καθημερινή διάθεση προσωπικού στην Διεύθυνση Μεταγωγών και στην Διεύθυνση Αλλοδαπών, καθώς και της πληθώρας διαθέσεων του προσωπικού, για ενίσχυση σε υπηρεσίες εκτός Βορειοανατολικής Αττικής.

Ο κ. Διευθυντής έδειξε να γνωρίζει και να αντιλαμβάνεται πλήρως όλα τα ανωτέρω προβλήματα και στεκούμενος αρωγός, δεσμεύτηκε να απεγκλωβίσει τα Τμήματα Τροχαίας Β/Α Αττικής από σημαντικό αριθμό μέτρων τάξης και ημερήσιων διαθέσεων συναδέλφων σε άλλες διευθύνσεις, όσο αυτό είναι εφικτό και στα πλαίσια των δυνατοτήτων του.

Επίσης μας δήλωσε ότι είναι στις προτεραιότητές του να ενισχύσει τις ανωτέρω υπηρεσίες με νεοεξερχόμενους Αστυφύλακες οι οποίοι θα τοποθετηθούν στην Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis