Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:14 | 01/03/2018

Την Παρασκευή 23-02-2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Γενικού Γραμματέα της Ένωσής μας κ. ΛΙΑΠΗ Ευάγγελου και της Αντιπροέδρου κα. ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλας, με τον Προϊστάμενο Επιτελείου Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ.

Το Προεδρείο μας απηύθυνε εκ μέρους του Δ.Σ. ευχές στον κ. Επιτελάρχη για την συνέχιση της επιτυχημένης θητείας του και τον συνεχάρη για την παραμονή του στη θέση του Προϊσταμένου Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής.

Τον ενημερώσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη μας και η Δ.Α. Ροδόπης. Εστιάσαμε κυρίαρχα στον ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό Αστυνομικών που διατίθενται εδώ και ένα περίπου χρόνο στη φύλαξη του Τούρκικου Προξενείου και της οικείας του Τούρκου Προξένου, εκθέτοντας τις δυσμενείς επιπτώσεις που προκαλούνται σε βάρος της γενικής αστυνόμευσης του Νομού μας αλλά και στην εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών μας.

Αιτηθήκαμε την επαναφορά των μέτρων φρούρησης των συγκεκριμένων στόχων στην πρότερη μορφή τους.

Τονίσαμε όμως ότι σε περίπτωση που από το Αρχηγείο μας κρίνεται απολύτως αναγκαία η συνέχιση της φρούρησης των συγκεκριμένων στόχων με τον υφιστάμενο αριθμό Αστυνομικών, επιβάλλεται η από πλευράς του Αρχηγείου τοποθέτηση στα σημεία αλεξίσφαιρων κουβουκλίων με wc, αλλά και χωρητικότητας ικανής να φιλοξενεί τον αριθμό των Αστυνομικών που διατίθενται ανά 8ωρο στη φρούρηση των στόχων, έτσι ώστε η Ηγεσία να ανταποκρίνεται στην αυτονόητη υποχρέωσή της για την παροχή των προβλεπόμενων – απαιτούμενων συνθηκών ασφάλειας στην εργασία των μελών μας.

Θέσαμε επίσης σε γνώση του κ. Επιτελάρχη την τραγική κατάσταση που επικρατεί όσον αφορά στα αποθεματικά παγίας της Δ.Α. Ροδόπης αλλά και των λοιπών Διευθύνσεων της ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.Θ.. Αναπτύξαμε τις αρνητικές συνέπειες που προκαλεί η κατάσταση αυτή (σε συνδυασμό και με την καθυστέρηση που παρατηρείται στην έγκριση δαπανών – εξόφλησης υπομνημάτων) τόσο στην απρόσκοπτη λειτουργία των Αστυνομικών Υπηρεσιών όσο και στους ίδιους τους συναδέλφους - μέλη μας, οι οποίοι ενώ αποσπώνται προκειμένου να ενισχύσουν για υπηρεσιακούς λόγους άλλες Διευθύνσεις Αστυνομίας, δεν λαμβάνουν την προβλεπόμενη προκαταβολή ένεκα των προαναφερόμενων λόγων και με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο κ. Επιτελάρχης αφουγκραζόμενος τα προβλήματά μας, αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων μας, δηλώνοντας πως από την πλευρά του θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή τους.

Η Ένωσή μας συνεχίζει να αναδεικνύει τα προβλήματα που μας απασχολούν τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο και να αγωνίζεται για την δικαίωση των μελών μας.

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
  ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Παναγιώτης              ΛΙΑΠΗΣ Ευάγγελος
    6 9 7 4 3 2 9 9 7 6                                   6 9 8 0 3 0 2 5 6 3

 

                                                        

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis