Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:44 | 29/11/2018

Συνάντηση γνωριμίας πραγματοποίησαν την 27-11-2018, ημέρα Τρίτη, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κ. Γρ. Γερακαράκος, συνοδευόμενος από το νομικό σύμβουλο της Ομοσπονδίας, κ. Χαρ. Μπουκουβάλα με το νέο Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Ευ. Ιωαννίδη στο γραφείο του στην πρ. Σχολή Ευελπίδων.

[custom:google-ads]

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα και η εκατέρωθεν ανταλλαγή απόψεων σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των Ελλήνων Αστυνομικών, ειδικότερα στο Νομό Αττικής ήταν άμεση και ειλικρινής, καθώς ο κ. Εισαγγελέας είναι από μακρόν βαθύς γνώστης των ζητημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κατά την συνάντηση ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας για τα επίκαιρα φλέγοντα ζητήματα, που παρουσιάζουν και ποινικό ενδιαφέρον. Ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας ανακοίνωσε στους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας ότι αναφορικά με την επίθεση και τον τραυματισμό της 12-13/11/2018 σε βάρος Αστυνομικών στο Πρωτοδικείο Αθηνών έχει ήδη διατάξει αυτεπαγγέλτως προκαταρκτική,χρεώνοντας την έρευνα αρμοδίως σε Εισαγγελικό λειτουργό, γεγονός που χαρακτηρίστηκε καταρχήν ως πολύ θετικό. Οι Εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας δεσμεύτηκαν ότι θα συμβάλλουν με κάθε νόμιμο μέσο, ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν, ενώ δεν απέφυγαν να επισημάνουν την κίνηση ΕΔΕ σε βάρος συνδικαλιστών για τις δηλώσεις τους.

Αμφότεροι δεσμεύτηκαν για άμεση και ειλικρινή επικοινωνία και συνεργασία.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis