Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:44 | 22/03/2018

Το προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ πραγματοποίησε χθες 21/03/2018 εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο Γενικό Γραμματέα ΥΝΑΝΠ, κ. Τεμπονέρα Διονύσιο, στο πλαίσιο της ανάληψης των καθηκόντων του.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ τονίστηκε και από τις δύο πλευρές η καλή διάθεση και πρόθεση για ειλικρινή συνεργασία στα θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντός μας.

Επίσης ζητήθηκαν και ελήφθησαν από τον κ. Γ.Γ. πληροφορίες σχετικά με τα χρονικά περιθώρια ανάληψης πρωτοβουλιών σε σχέση με το Σχέδιο Νόμου του ΥΝΑΝΠ που έχει κατατεθεί στη βουλή.

Παραλλήλως του εκφράσθηκε η ενόχληση μας, όχι ως προς το περιεχόμενο, αν και όπως τονίσαμε θα περιμέναμε σε αυτό να συμπεριληφθούν διορθώσεις, τροποποιήσεις και συμπληρώσεις του ν. 4504/17 σύμφωνα με τις κατατεθειμένες προτάσεις μας, αλλά ως προς την έλλειψη σχετικής ενημέρωσης από την Πολιτική Ηγεσία του ΥΝΑΝΠ.

Στο τέλος της συνάντησης η Ομοσπονδία δια του προεδρείου της ευχήθηκε στον νέο Γενικό Γραμματέα καλή επιτυχία στο έργο του.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis