Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 18/02/2020
Την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής ΑΜΘ Ταξίαρχος ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ Πασχάλης επισκέφθηκε την Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας και στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους συνδικαλιστικους εκπροσώπους της ΠΟΑΞΙΑ, της ΠΟΑΣΥ και της ΠΟΣΥΦΥ.
 
Η ΈΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΏΝ ΑΝΑΤΟΛ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΆΚΗΣ εκπρόσωπηθηκε από τον Πρόεδρό της Α/Υ ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗ Αναστάσιο , τον Ταμία της Ανθ/μο ΝΤΕΛΗΓΙΑΝΝΗ Πέτρο , τον εκπρόσωπό της στα Συμβούλια Μεταθέσεων Α/Α' ΤΖΑΤΖΟΥ Αστέριο , το μέλος της Γραμματείας Γυναικών Α/Α' ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ ΕΛισάβετ .
 
Στη σύντομη λόγο χρόνου συνάντηση αναδείχθηκαν τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τη διεύθυνση Αστυνομίας Δραμας και τα τοπικά μέλη της Ενωσης.
 
Η συνεργασία της Ένωσης μας για τη καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας αποτελεί διαχρονική της προτεραιότητα και σε αυτή τη κατεύθυνση είμαστε σε συντονισμό με όλες τις δυνάμεις του τόπου που έχουν τη διάθεση να συμβάλουν στο δύσκολο έργο μας.
 
Ο κος Γενικός με κατανόηση άκουσε τα θέματα μας και από τη μεριά  του θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια επίλυσης τους σε συνεργασία με την Διοίκηση και τα Σωματεία .
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis