Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 23/04/2019

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Φλώρινας:

-Την 16-04-2019 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης μας, πραγματοποίησε στην Κοζάνη συνάντηση με την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Όλγα Γεροβασίλη και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. κ. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ Αριστείδη. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και δόθηκε από πλευράς μας σχετικό υπόμνημα.

[custom:google-ads]

Ειδικότερα, στην κ. Υπουργό τέθηκε κυρίως το ζήτημα επέκτασης του επιδόματος παραμεθορίου και στην περιοχή μας, η χορήγηση αξιοπρεπούς εκλογικής αποζημίωσης στους Αστυνομικούς, η χορήγηση επιδόματος διμοιρίας και στις Ο.Π.Κ.Ε., οι συνυπηρετήσεις νεοεξερχόμενων Αστυνομικών, η επέκταση ευεργετικών διατάξεων του άρ. 21Α του Ν. 2946/2001 για συνυπηρέτηση στρατιωτικών με εκπαιδευτικούς και στους Αστυνομικούς καθώς και ζητήματα υλικοτεχνικού εξοπλισμού.  Η κ. Υπουργός από την πλευρά της, αφού αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων μας,  δήλωσε πως θα εξετάσει τα θέματα με τους συναρμόδιους φορείς, προκειμένου να βρεθεί ο τρόπος υλοποίησης τους.

Στον κ. Αρχηγό, εκτός από τα παραπάνω, τέθηκαν τα εξής: Κατασπατάληση δυνάμεων λόγω των συνεχών μετακινήσεων διμοιρίας και Ο.Π.Κ.Ε.,  δυσλειτουργία του σχεδίου ΠΕΡΣΕΑΣ στην περιοχή μας, ωράριο υπηρεσιών, συγκεντρώσεις προσωπικού, Αξιωματικοί Επιθεώρησης κ.α. Για τα ζητήματα που τέθηκαν, ο κ. Αρχηγός δεσμεύτηκε πως θα μας απαντήσει σε επόμενη συνάντηση μας.    

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

  

     Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης                             ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Παντελής

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis