Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:32 | 14/09/2018

Tην 13 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 12:00, το Προεδρείο της Έ.Α.Υ. Ν/Α Αττικής, συναντήθηκε με τον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ν/Α Αττικής Α/Ύ κ Μαρίνο ΣΤΑΓΑΚΗ για θέματα των Τμημάτων Ασφαλείας που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της ένωσης μας.


Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ επισήμανε στον διευθυντή ότι ο ζήλος με τον οποίο εργάζονται οι συνάδελφοι στα Τμήματα Ασφαλείας είναι ιδιαίτερα μεγάλος και αυτό προκύπτει από τις απανωτές επιτυχίες παρά την αυξημένη πίεση για την κάλυψη ανελαστικών καθημερινών αναγκών τόσο για την ενίσχυση άλλων υπηρεσιών όσο και για την φύλαξη προσώπων και εγκαταστάσεων.

Sinantisi me Stagaki 2018

Όπως μας τόνισε ο κ. Διευθυντής, οι ανάγκες αυτές είναι ιδιαίτερα αυξημένες και απασχολούνται περισσότερα από 60 άτομα καθημερινά ενώ 24 άτομα διατίθενται καθημερινά ομοίως σε ενίσχυση υπηρεσιών τάξεων (περιπολίες Θησέας μεταγωγές δικαστήρια).

Εμείς επισημαίνουμε ότι μετά τις εξαγγελίες του πρώην Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ για αποδέσμευση από πρόσωπα φάνηκε, ότι το βάρος δόθηκε ειδικά σε πεζές περιπολίες του κέντρου της Αθήνας αφήνοντας ανοχύρωτες τις περιφερειακές Διευθύνσεις όπως είναι η νοτιοανατολική Αττική.

Φυσικά αν συνεχιστεί αυτή κατάσταση είναι σίγουρο ότι θα αποδυναμωθούν περισσότερο οι υπηρεσίες διότι παρατηρούνται τάσεις φυγής για ανεύρεση υπηρεσιών που παρέχουν καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Η Ένωσή μας, θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα έτσι ώστε να επιτευχθεί η ενίσχυση των υπηρεσιών Ασφαλείας και Τάξης στην νοτιοανατολική Αττική η οποία είναι μία Διεύθυνση που οι περιοχές της παρουσιάζουν αυξητικές τάσεις ειδικά σε κλοπές και ληστείες.

Φυσικά στην προκειμένη περίπτωση το πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί μόνο με γενναίες προσλήψεις στην ελληνική αστυνομία.

                                              Για το Δ.Σ.

                 -O-                                                                           -O-

          Πρόεδρος                                                               Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                            ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis