Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
α
13:39 | 24/06/2022

Την Τετάρτη 22-06-2022 ο Πρόεδρος της Ένωσης μας κ. Αγγελής ΚΟΥΤΣΟΜΙΧΑΛΗΣ, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Αθανάσιος ΝΤΕΡΟΣ, η Γενική Γραμματέας κ. Αδαμαντία ΒΑΓΙΑΚΑΚΟΥ και ο Αντιπρόεδρoς της Ομοσπονδίας μας  κ. Αθανάσιος  ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ ,  πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΣΚΟΥΜΑ.

Στη συνάντηση, αρχικά μεταφέρθηκαν από τον Πρόεδρό μας στον κ. Αρχηγό τα θερμά συγχαρητήρια του Δ.Σ. και των μελών της Ένωσής μας για την τοποθέτησή του στο ύψιστο αξίωμα της θέσης του Αρχηγού του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας και οι ευχές μας για υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του. Στη συνέχεια έγινε αναλυτική ενημέρωση του Αρχηγού μας για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι υπηρετούντες στο Νομό Λακωνίας αστυνομικοί, τα οποία οφείλονται κυρίαρχα στις γεωγραφικές και πληθυσμιακές ιδιαιτερότητες της περιοχής μας που εκ των πραγμάτων δημιουργούν αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης και κατ΄ επέκταση αυξημένες υπηρεσιακές υποχρεώσεις σε συνδυασμό με τις σοβαρές ελλείψεις αστυνομικού προσωπικού.  Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ενίσχυσή των αστυνομικών τμημάτων της υπαίθρου του  νομού Λακωνίας όπου λόγω της έντονης τουριστικής περιόδου οι ανάγκες  θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Διαβάστε επίσης

Ο κ. Αρχηγός, αναγνωρίζοντας το δίκαιο των αιτημάτων μας και αφουγκραζόμενος την αγωνία όλων των συναδέλφων -  υποσχέθηκε  ότι  θα επιδείξει προσωπική μέριμνα για την επίλυση των αιτημάτων.   

Από πλευράς μας ευχαριστούμε θερμά τόσο τον κ. Αρχηγό για την θετική προσέγγιση των ζητημάτων που απασχολούν τα μέλη μας , όσο και τον Αντιπρόεδρo της Ομοσπονδίας μας  κ. Αθανάσιο  ΝΤΑΒΟΥΡΑ για την αδιάλειπτη στήριξή του σε όλα μας τα δίκαια αιτήματά και για τις δυναμικές του παρεμβάσεις ώστε να εξευρίσκονται λύσεις και να δρομολογείται η επίλυσή τους.

                                                                             Με εκτίμηση

                                                                 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΤΣΟΜΙΧΑΛΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΒΑΓΙΑΚΑΚΟΥ

         

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis