Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:14 | 03/04/2018

Στο πλαίσιο της διαρκούς αρμονικής συνεργασίας μας με τους θεσμικούς παράγοντες του Σώματος , σήμερα 02/04/2018 , αντιπροσωπεία του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Δράμας πραγματοποίησε επίσκεψη στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Α.Μ.Θ. Υποστράτηγο κο ΜΕΝΕΞΙΔΗ Νικόλαο .
Εκ μέρους του Σωματείου μετέβησαν στην έδρα της Περιφέρειας ο Πρόεδρος μας ΠΙΤΣΙΚΟΓΛΟΥ Απόστολος , η Γενική Γραμματέας ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ Μαρία και ο Ταμίας ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ Ιωάννης.
Στην συνάντηση που διηρκησε περίπου 2 ώρες ,αναπτύχθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους που υπηρετούν στην Δ.Α. Δράμας με κυριότερα την ανάγκη ενίσχυσης με έμψυχο δυναμικό του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. Παρανεστίου και του Διαβατηριακού Ελέγχου Εξοχής Κ.Νευροκοπίου , τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας που στελεχώνουν την Δ.Υ. και την Ο.Π.Κ.Ε. καθώς και την ανάγκη επαναπροσδιοριμού τρόπου φύλαξης του Ανοικτού Κέντρου Φιλοξενίας Αλλοδαπών στην ΒΙ.ΠΕ. Δράμας .
Κατατέθηκε γραπτό υπόμνημα στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά τα παραπάνω προβλήματα και οι λύσεις που εμείς προτείνουμε ως φορέας συλλογικής εκπροσώπησης των συναδέλφων μας.
Από την πλευρά του ο κ. Γενικός άκουσε με μεγάλη προσοχή την ανάλυση των προβλημάτων μας και δεσμεύτηκε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλία διευθέτησης- επίλυσης αυτών στο αμέσως προσεχές διάστημα , εν όψει και της θερινής περιόδου που ακολουθεί 

 

Για το Δ.Σ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΗ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΙΤΣΙΚΟΓΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis