Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:38 | 25/04/2021

Την Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 και ώρα 13:00΄, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής Ηλίας Βρέντας, ο Γενικός Γραμματέας Νικόλαος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ και ο Ταμίας Γεώργιος ΤΣΑΠΑΡΑΣ επισκέφτηκαν το Διοικητή της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (E.K.A.M.) Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Πέτρο ΤΖΕΦΕΡΑΚΟ, όπου συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την εν λόγω μάχιμη Υπηρεσία.

Διαπιστώσαμε πως ο Διοικητής κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν προκειμένου οι αστυνομικοί της αξιόμαχης αυτής Μονάδας να είναι ικανοποιημένοι, οι συνθήκες διαβίωσης άρτιες και η ποιότητα υπηρεσίας υψηλή.

Είναι γεγονός πως από την πρώτη στιγμή η Ένωσή μας ασχολήθηκε ενεργά και είχε ενσκήψει στο ζήτημα της λήψης του επιδόματος επικινδυνότητας για τους συναδέλφους της Ε.Κ.Α.Μ., κάτι το οποίο υλοποιήθηκε. Επίσης, αναμένουμε την οριστική απόφαση της δικαστικής διεκδίκησης του επιδόματος επικινδυνότητας.

Επιπροσθέτως, το τελευταίο διάστημα παραδόθηκαν στην Ε.Κ.Α.Μ. κατάλληλα καινούργια οχήματα προκειμένου να είναι δυνατή η άμεση ανταπόκριση σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν χρειαστεί, ακόμα και στα πιο δύσβατα σημεία. Όμως, μερικά παλαιότερα οχήματα αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη συντήρησή τους, ζήτημα το οποίο πρέπει να διευθετηθεί.

Ο Ταμίας της Ένωσής μας Γεώργιος ΤΣΑΠΑΡΑΣ επεσήμανε πως, όλο αυτό διάστημα έχοντας ενεργό ρόλο και εκπροσωπώντας την Ένωση Ν/Α Αττικής και την Πανελλήνια Ένωση Πυροτεχνουργών, επετεύχθη κάτι πολύ σημαντικό για τους αστυνομικούς των Ειδικών Υπηρεσιών. Τη διασφάλιση της συνταξιοδοτικής ποσόστωσης των διπλών συντάξιμων χρόνων που η Ένωσή μας διεκδίκησε προκειμένου να μην χαθεί και έτσι διασφαλίστηκαν οι αξιοπρεπείς συνταξιοδοτικές απολαβές που λαμβάνονται από τις Υπηρεσίες με υψηλή επικινδυνότητα.

Αξίζει να επισημανθεί πως θα δοθεί η δυνατότητα στους συναδέλφους της Ε.Κ.Α.Μ., αν λάβουν το επίδομα επικινδυνότητας που αναμφίβολα δικαιούνται, να κάνουν και αυτοί χρήση της ευεργετικής αυτής διάταξης, την οποία όπως μας ενημέρωσαν τα στελέχη της, δεν τους συμφέρει να κάνουν χρήση αυτής με την παρούσα κατάσταση.

Κατόπιν παραδώσαμε στο Διοικητή της Ε.Κ.Α.Μ. δύο (2) φίλτρα καθαρισμού νερού IMPERIAL shower filter, προσφορά και ευγενική χορηγία της εταιρείας CAMELOT του κ. Κώστα ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ προκειμένου να τοποθετηθούν στην Υπηρεσία, βελτιώνοντας την ποιότητα του νερού για τους συναδέλφους μας, οι οποίοι λόγω και της φύσης της εκπαίδευσής τους χρειάζονται καλό και καθαρό νερό.

2 EKAM

Ο Διοικητής, αφού άκουσε προσεκτικά τα μέλη του Προεδρείου και ευχαρίστησε για τη συγκεκριμένη δωρεά, δήλωσε πως συνεχίσει να καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου η Υπηρεσία να λειτουργεί εύρυθμα και το προσωπικό να είναι ικανοποιημένο.

Η Ένωσή μας πραγματοποιεί συναντήσεις, στέκεται δίπλα στους συναδέλφους ανελλιπώς και εμπράκτως, με βασικό στόχο την επίλυση των προβλημάτων που ανακύπτουν από τη βάση.


                                           Για το Δ.Σ.


                        -Ο-                                                -Ο-
                 Πρόεδρος                                Γενικός Γραμματέας
         ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος              ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ Νικόλαος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis