Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:14 | 01/03/2017

Οι συνεχείς προσπάθειες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, φέρνουν αποτελέσματα.

 Πριν από περίπου δύο χρόνια, σε συνάντηση που πραγματοποιήσαμε με τον Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Ιωάννη ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟ, του παρουσιάσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Α.Τ. Αργυρούπολης όσον αφορά τις συνθήκες εργασίας του Αστυνομικού προσωπικού καθώς το συγκεκριμένο κτίριο που στεγάζει το Α.Τ και Τ.Α. Αργυρούπολης είναι εντελώς ακατάλληλο για την στέγαση των Αστυνομικών Υπηρεσιών.

  Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης είχε δεσμευθεί ώστε να βρεθεί από κοινού με την Ένωση, μόνιμη λύση για την μεταστέγαση του Α.Τ. Αργυρούπολης. Οι προσπάθειες αυτές έφεραν αποτελέσματα. Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Ιωάννης  ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ με τον Αρχηγό της Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ  συμφώνησαν στην μεταστέγαση αρχικά του Α.Τ. Αργυρούπολης και όποιων άλλων Υπηρεσιών χρειαστεί συμπεριλαμβανομένου και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, σε σύγχρονο κτίριο που παραχωρεί δωρεάν η Δημοτική Αρχή στην Ελληνική Αστυνομία στην Αργυρούπολη επί της  Λ. Αργυρουπόλεως 94-96.

 Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης μετά την συνάντηση με το Προεδρείο της Ένωσης δήλωσε σχετικά: «Θα ήταν αδιανόητο η πόλη της Αργυρούπολης να μην έχει δικό της Αστυνομικό Τμήμα. Επίσης αδιανόητο είναι οι Έλληνες Αστυνομικοί να εργάζονται κάτω από αυτές τις συνθήκες εργασίας. Εμείς όμως είμαστε εδώ για να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάζονται και για τον λόγο αυτό εισηγήθηκα στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Αττικής, την δωρεάν παραχώρηση δημοτικού κτιρίου στην Αργυρούπολη, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες στέγασης του Αστυνομικού Τμήματος. Με την παρέμβαση αυτή, δεν αφήσαμε να αποδυναμωθεί το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων της Αργυρούπολης ενώ παράλληλα βελτιώνουμε τις συνθήκες εργασίας των Αστυνομικών Υπαλλήλων».

 Από πλευρά της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη από την κατάληξη αυτή. Παράλληλα θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Ελληνικού- Αργυρούπολης κ. Ιωάννη ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟ, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομία Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ , τον Προϊστάμενο του Κλάδου Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης και πληροφορικής/Α.Ε.Α. Υποστράτηγο κ. Γεώργιο ΚΩΤΣΑΚΗ και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής Ταξίαρχο κ. Γεώργιο ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΗ.

         

Για το Δ.Σ.

-O-                                                                               -O-

Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας

 

 

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                             ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

6978079503                                                                                        6977665820

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis