Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:59 | 09/11/2017

Θεσμική συνάντηση πραγματοποίησε  την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Ανατολ. Μακεδονίας & Θράκης, με τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Πετρίδη .

Εκ μέρους του Δ.Σ της Ε.Α.Α.Μ.Θ. παρευρέθηκαν ο Οργανωτικός Γραμματέας της Ένωσης και μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας ( ΠΟΑΞΙΑ) Αστυν.Α' ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Παναγιώτης και η Ταμίας της Ένωσης Αστυν.Β' ΖΟΥΠΗ Κορίνα-Αικατερίνη.

Στόχος της επίσκεψης αφενός η ανάπτυξη σταθερών βάσεων συνεργασίας της Ένωσης με τις κατά τόπους αυτοδιοικητικές Αρχές, σε όλη την Περιφέρεια Α.Μ.Θ. , αφετέρου η ανάδειξη των αστυνομικών ζητημάτων της περιοχής και των προβλημάτων των τοπικών μελών της Ένωσης μας, που υπηρετούν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης, με τα ειδικότερα γνωστά ζητήματα που τη διαφοροποιούν από πολλές άλλες υπηρεσίες.

Μάλιστα σε μια περίοδο που δίδεται εθνική μάχη για οικονομική ανάκαμψη, η στάση εξωστρέφειας της Ένωσης για τον συνασπισμό ενωμένων δυνάμεων των θεσμών, προκειμένου για την αντιμετώπιση των προκυπτόντων πολλαπλών αστυνομικών προβλημάτων, όπως αυτών της Δ.Α Ροδόπης , είναι στοιχεία όχι μόνο θεμιτά αλλά αναγκαία. Στο πλαίσιο αυτό επιδόθηκε ομόφωνο Υπόμνημα της Ένωσης Αξιωματικών Α.Μ.Θ. στον κ. Δήμαρχο, όπου έχουν καταγραφεί σε κατηγορίες οι άξονες των κεντρικών ζητημάτων σε έλλειψη προσωπικού , σε υλικοτεχνικές υποδομές, σε οχήματα και κτήρια  υπηρεσιών υπαίθρου.

Ο Δήμαρχος με κατανόηση άκουσε τα προβλήματα, αφού υποδέχτηκε την Αντιπροσωπεία και εξέφρασε τη σταθερή και αταλάντευτη στάση του Δήμου Κομοτηνής να βρίσκεται κοντά στην Αστυνομία, και στους αστυνομικούς γενικότερα στηρίζοντας είτε με άμεσο τρόπο ως αυτοδιοίκηση είτε με έμμεσο τρόπο ασκώντας θεσμική πίεση στην κεντρική εξουσία, την επίλυση των προβλημάτων.

Οι δράσεις του Δ.Σ της Ε.Α.Α.Μ.Θ. θα συνεχιστούν και σε άλλες πόλεις της Περιφέρειας, όπως αποφασίστηκε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο.

eaamth.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis