Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:29 | 08/07/2020

Συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας κ. Αστέριο Μαντζιώκα πραγματοποίησε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου.

Αμέσως μετά τη συνάντηση η κα Μπίζιου δήλωσε:

«Συναντήθηκα για ακόμα μια φορά με τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας κ. Μαντζιώκα, τον οποίο και θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια για το εξαιρετικό επίπεδο της συνεργασίας μας.

Με αφορμή το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί τις επόμενες μέρες στη Βουλή, είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις για θέματα που άπτονται της ασφάλειας των πολιτών αλλά και των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι άντρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να επαναλάβω πως η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στέκεται σύμμαχος των Ελλήνων αστυνομικών, αναγνωρίζοντας τον καθημερινό τους αγώνα για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών.

Το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θέτει εκείνα τα όρια που είναι απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνικής και οικονομικής ζωής των πολιτών, εν τέλει δηλαδή για την λειτουργία της Δημοκρατίας. Ήταν απαίτηση των Ελλήνων και προεκλογική μας δέσμευση».

 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis