Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:59 | 10/10/2019

Ο Αρχηγός Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης συναντήθηκε χθες (10 Οκτωβρίου 2019) με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Σ.Α.).

Από πλευράς της Ομοσπονδίας συμμετείχαν ο Α’ Αντιπρόεδρος, Υποστράτηγος ε.α. Δημήτριος Μπέττας, ο Γενικός Γραμματέας, Αντιστράτηγος ε.α. Οδυσσέας Κουτσοποδιώτης, ο Ειδικός Γραμματέας Αντιστράτηγος ε.α. Δημήτριος Πανόπουλος, τα μέλη Αντιστράτηγοι ε.α. Ηλίας Τσιβίκης και Γρηγόριος Αναγνώστου, καθώς και ο Αστυνομικός Διευθυντής ε.α. Νικήτας Καλογιαννάκης.

[custom:google-ads]

Τα μέλη της Ομοσπονδίας συνεχάρησαν, με την ευκαιρία της συνάντησης, τον κ. Αρχηγό για την ανάληψη των καθηκόντων του, ενώ ακολούθως διεξήχθη συζήτηση επί θεμάτων που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία της Ομοσπονδίας, αλλά και επί ειδικότερων ζητημάτων που δύνανται να συνεισφέρουν ουσιαστικά στην αναβάθμιση του ήδη ενεργού της ρόλου.

Ο κ. Αρχηγός από την πλευρά του ευχαρίστησε την Ομοσπονδία για το έργο που επιτελεί και δήλωσε ότι, στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου, θα διερευνήσει κάθε δυνατότητα ρύθμισης των τεθέντων ζητημάτων.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis