Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:59 | 25/05/2018

Εθιμοτυπικού χαρακτήρα συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (25-05-2018) το πρωί, μεταξύ του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ιονίων Νήσων Ταξίαρχου Ιωάννη Ματσούκα και του Δημάρχου Λευκάδας, Κωνσταντίνου Δρακονταειδή, κατά την οποία αναφέρθηκαν στην επέκταση του θεσμού αστυνόμευσης με ποδήλατα στην πόλη της Λευκάδας.

 Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, συνοδεύονταν από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λευκάδας, Αστυνομικό Διευθυντή Δημήτριο Κορομηλά, καθώς και από τους αστυνομικούς που στελεχώνουν τον συγκεκριμένο θεσμό.

[custom:google-ads]

Στο πλαίσιο της συνάντησης, αναφέρθηκε η σπουδαιότητα του θεσμού στην ήπια μορφή εμφανούς αστυνόμευσης, η σημαντική συμβολή του στην ταχύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών και τουριστών καθώς και η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στην πόλη της Λευκάδας.

 Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ιονίων Νήσων, κατά την διάρκεια της συνάντησης, ανέφερε χαρακτηριστικά:

 «Ο θεσμός της αστυνόμευσης με ποδήλατα έχει εφαρμοστεί και σε άλλες περιοχές της χώρας με μεγάλη επιτυχία και πιστεύω ότι την ίδια επιτυχία θα έχει και στην Λευκάδα. Ενισχύουμε την εμφανή αστυνόμευση με περιπολίες οι οποίες θα διευκολύνουν τόσο τους μόνιμους κατοίκους της τοπικής κοινωνίας όσο και τους επισκέπτες του νησιού».

Ο Δήμαρχος Λευκάδας ανέφερε μεταξύ άλλων:

 «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η αστυνομία εκσυγχρονίζεται και το καλύτερο δείγμα αυτού του εκσυγχρονισμού που παράγει αποτελέσματα, είναι και η αστυνόμευση με ποδήλατα».

 Ακόμη, ανέφερε ότι «οι πολίτες της Λευκάδας πρέπει να ξέρουν ότι το αίσθημα ασφαλείας τους αυξάνεται εν όψει και της θερινής περιόδου που έχει ήδη ξεκινήσει».

 Ο θεσμός της εμφανούς αστυνόμευσης με ποδήλατα λειτουργεί συνολικά σε (17) περιοχές της χώρας με πολύ θετικά αποτελέσματα .

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis