Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 08/12/2017

Με τον Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Σταύρο ΚΑΛΑΦΑΤΗ συναντήθηκε αντιπροσωπεία του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης αποτελούμενη από τον ΠΑΠΑΔΑΚΗ Θεόφιλο, ΚΑΛΕΥΡΑ Αλέξανδρο, ΔΑΓΚΛΗ Δημήτριο, ΝΙΚΟΛΑΚΟΥΔΗ Νικόλαο και ΔΕΛΙΤΖΑΚΗ Γεώργιο. Η πολύωρη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, έγινε με σκοπό την ουσιαστική ενημέρωση του κυρίου ΚΑΛΑΦΑΤΗ για την κατάσταση που επικρατεί συνολικά στον κλάδο μας αλλά και ειδικότερα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Στην συζήτηση κυριάρχησε το νέο μισθολόγιο που συνθλιβεί την συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων, το βαθμολόγιο, δίνοντας έμφαση στην εξέλιξη των χαμηλόβαθμων ( Αστυφυλάκων – Αρχιφυλάκων και Ανθυπαστυνόμων ), στην λειψανδρία που μαστίζει συνολικά το Σώμα, στον απαρχαιωμένο στόλο οχημάτων και γενικότερα στην υλικοτεχνική υποδομή.

Για την Γ.Α.Δ.Θ. τονίστηκε η λειψανδρία, φαινόμενο που παρατηρείται σε όλες τις Διευθύνσεις της Γ.Α.Δ.Θ. με την Διεύθυνση Αστυνομίας να είναι η πλέον αδικημένη καθόσον σε σχέση με πέρυσι έχει υποστεί μεγάλες μειώσεις σε ανθρώπινο δυναμικό και συνολικά για την αναδιάρθρωση που αντί να λύσει προβλήματα αντιθέτως δημιούργησε, για την Δ.Α.Ε.Θ./Υ.Α.Τ. το προσωπικό της οποίας ταλαιπωρείται σε υπέρμετρο βαθμό σε εκτός έδρας μετακινήσεις.

Ο κύριος ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ από την πλευρά του, αφού ευχήθηκε περαστικά και ταχεία ανάρρωση για τους συναδέλφους μας που τραυματίστηκαν στα επεισόδια της 6ης Δεκεμβρίου, δήλωσε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον εργαζόμενο Αστυνομικό, καθόσον το λειτούργημα του προσφέρει το πολύτιμο αγαθό της ασφάλειας, και αναφορικά με τα ζητήματα τα οποία συζητήσαμε διεξοδικά θα τα μεταφέρει σε κεντρικό επίπεδο.

Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017
Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης

ekathess.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis