Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:43 | 06/05/2019
Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε την 3/5/2019, συνάντηση του Επιτελάρχη, Αντιστράτηγου κ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ Ανδρέα με συνδικαλιστικούς εκπροσώπους και εκλεγμένων μελών ΝΕ.Σ.Π.Α.Α., παρουσία Διευθυντών Διευθύνσεων και του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγου κ. ΔΟΜΖΑΡΙΔΗ Φώτιου.
 
[custom:google-ads]
 
Η συνάντηση αυτή επικεντρώθηκε ειδικότερα στην ίδρυση φαρμακείου της Ελληνικής Αστυνομίας στην Θεσσαλονίκη, ένα αίτημα που στηρίζεται από την πλειοψηφία των συνδικαλιστών, ένα αίτημα για το οποίο μέλη της ΝΕ.Σ.Π.Α.Α. έχουν υποβάλλει κατά το παρελθόν εμπεριστατωμένη πρόταση  και το οποίο πρώτη φορά η Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας φαίνεται να το υποστηρίζει έμπρακτα και να έχει δρομολογήσει μελετημένες και ρεαλιστικές μεθόδους υλοποίησής του.
 
Παράλληλα μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το στάδιο στο οποίο βρίσκεται ο εφοδιασμός των Υπηρεσιών με νέα υπηρεσιακά οχήματα μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ το οποίο και εκτιμάται ότι βρίσκεται στην ολοκλήρωσή του.
 
Η ΝΕ.Σ.Π.Α.Α. και τα μέλη της εμπράκτως αναδεικνύουν πρωτοβουλίες που διευκολύνουν τον καθημερινό βίο του αστυνομικού προσωπικού (http://nespaa.blogspot.com/2017/05/blog-post.html), επικροτώντας την θετική ανταπόκριση της Φυσικής Ηγεσίας.
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis