Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:29 | 08/07/2020
"Με τον Υφυπουργό αρμόδιο για θέματα αθλητισμού κ. Λευτέρη  Αυγενάκη συναντήθηκαν ο Πρόεδρος  της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Τζατζάκης Γεώργιος και το Μέλος της Ανώτατης Τεχνικής Επιτροπής της Α.Ε.Α.Ε. και Πρέσβειρα του BeActive Καρπαθάκη Μαρία.
 
Ο κύριος Υπουργός άκουσε με ενδιαφέρον τις προτάσεις, δήλωσε την υποστήριξη του στις δράσεις της Ένωσης και έδωσε τα εύσημα για την εξαιρετική δουλειά που συντελείται για την ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού. 
 
Ανακοινώνεται ότι αποφασίστηκε η διενέργεια της Δεύτερης Εβδομάδας Αστυνομικού  Αθλητισμού, με την συνδρομή του κυρίου Υπουργού, το φθινόπωρο. Συγκεκριμένα στα πλαίσια της διοργάνωσης, θα διεξαχθούν ποικίλες αθλητικές δράσεις σε όλη την Ελληνική  επικράτεια, δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής εκατοντάδων αστυνομικών  σε αθλητικές δραστηριότητες.
 
Η Εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του BeActive,  κάτι  μοναδικό  ανά την Ευρώπη. Το Ελληνικό σκέλος του προγράμματος  είναι το μόνο που έχει εντάξει  ένστολες δράσεις σε όλη τη γηραιά ήπειρο, μετά από πρόταση της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος τη συνεργασία με την Μαρία  Καρπαθάκη και την έγκριση του Υπουργού .  
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος ευχαριστεί τον κύριο Αυγενάκη και την κυρία Καρπαθάκη για την στήριξή τους στην ανάπτυξή του αστυνομικού αθλητισμού. "
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis