Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:14 | 19/10/2019

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριος Οικονόμου συναντήθηκε χθες το μεσημέρι στην αίθουσα Π. Μπακογιάννης του Υπουργείου με τον Υφυπουργό Κρατικής Ασφάλειας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Dong Jingwei, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποιεί στη χώρα μας.
http://www.minocp.gov.gr/images/stories//2019/photos19/19102019yfptp001.jpg
[custom:google-ads]

Συζητήθηκαν θέματα ενίσχυσης της υφιστάμενης συνεργασίας στον τομέα της ασφάλειας, εκπαίδευσης προσωπικού και ανταλλαγής πληροφοριών – εμπειρογνωμοσύνης, ενόψει και της επικείμενης επίσκεψης του Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στη χώρα μας.
http://www.minocp.gov.gr/images/stories//2019/photos19/19102019yfptp003.jpg

Στη συνάντηση, από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας, συμμετείχαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων, Υποστράτηγος Γεώργιος Γιάννινας, ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Προέδρου Δημοκρατίας, Υποστράτηγος Δημήτριος Κρίκας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος Γεώργιος Ψωμάς, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ελευθέριος Χαρδαλιάς και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Σταυρακάκης.

 


 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis