Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:14 | 24/04/2018

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο Λαυρίου κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά, με τον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Σταύρο Ιατρού και με τους Διοικητές του Α.Τ. Λαυρίου Μ.Κονσολάκη, του Α.Τ. Κερατέας Ξ.Παπαδόπουλο , του Τμήματος Ασφαλείας Λαυρίου Ε. Κυνηγοπούλου, του Τμήματος Ασφαλείας Κερατέας Γ. Γερούτη, του Τμήματος Αλλοδαπών Λαυρίου Λ. Καρασαββίδη, της Τροχαίας Κερατέας Α. Μπαντή και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαυρίου Σ.Παπαστάθη.

Στη συνάντηση αποτυπώθηκαν οι ανάγκες για επάνδρωση με επιπλέον προσωπικό των παραπάνω τμημάτων, οι αυξημένες ανάγκες για περιπολία, καθώς και για απόκτηση νέου εξοπλισμού και ειδικότερα οχημάτων.

Με βάση τα στοιχεία τα οποία καταγράφηκαν, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Λουκάς στην αυριανή προγραμματισμένη συνάντησή του στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης με τον Υπουργό κ. Τόσκα, θα διεκδικήσει την επαρκή στελέχωση των τμημάτων των σωμάτων ασφαλείας του Δήμου μας, την αύξηση των περιπολιών και την αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου στόλου οχημάτων των παραπάνω υπηρεσιών, προκειμένου να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων, καθώς και μέριμνα για να διασφαλιστεί η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

lavriaki.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis