Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:39 | 22/05/2019

Την Παρασκευή 17/05/2019 και ώρα 11:30΄ πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των προεδρείων των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας στα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας στον 4ο όροφο του μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.

     Αντικείμενο της συνάντησης και κύριο θέμα συζήτησης αποτέλεσαν οι πάρα πολλές και άσκοπες μετακινήσεις κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα των Διμοιριών Υποστήριξης και των Επιχειρησιακών Ομάδων Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, εντός και εκτός αυτής καθώς και η κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα οχήματα με τα οποία καλούνται οι συνάδελφοί μας να πραγματοποιήσουν τις μετακινήσεις αυτές, μετακινήσεις οι οποίες τις περισσότερες φορές βαπτίζονται ως έκτακτες, διασαλεύοντας έτσι και τον υπηρεσιακό προγραμματισμό, αλλά κυρίως τον οικογενειακό προγραμματισμό και των συναδέλφων μας που μετακινούνται, αλλά και αυτών που καλούνται να αναπληρώσουν αυτούς.  

     Αφού συζητήθηκαν εκτενώς όλες οι παράμετροι και οι ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής αποφασίστηκε η συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Ταξίαρχο κ. Αστέριο ΜΑΝΤΖΙΩΚΑ. Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την ιδία μέρα με τον ΓΕ.Π.Α.Δ.Σ.Ε. Ταξίαρχο κ. Αστέριο ΜΑΝΤΖΙΩΚΑ τέθηκαν τα θέματα που μας απασχολούν και του ζητήθηκε να περιοριστούν οι άσκοπες και υπερβολικές εντός Γενικής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας μετακινήσεις οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα την καταπόνηση του προσωπικού και την αλόγιστη κατασπατάληση δημοσίου χρήματος.

[custom:google-ads]

     Από την πλευρά του ο κ. Ταξίαρχος αφού άκουσε τους προβληματισμούς και τις απόψεις των προεδρείων των Ενώσεων συμφώνησε ότι οι μετακινήσεις των συναδέλφων μας σε κάποιες περιπτώσεις, όντως ήταν υπερβολικές και δεσμεύτηκε ότι θα καλέσει τους Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειάς μας και θα τους επιστήσει την προσοχή για την ορθολογικότερη διαχείριση του αστυνομικού προσωπικού σε ανάλογες μελλοντικές περιπτώσεις.

     Τέλος, καλούμε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων να σταθεί διπλά μας, ενάντια στις άσκοπες μετακινήσεις των συναδέλφων μας όπου έχουν καταντήσει τις Διμοιρίες και τις επιχειρησιακές ομάδες  περιφερόμενους θιάσους ανά την Ελλάδα, για λήψη μέτρων σε γήπεδα χωρίς φιλάθλους η ακόμα και σε γήπεδα κεκλεισμένων των θυρών καθώς και για φύλαξη προεκλογικών συγκεντρώσεων, δημιουργώντας έτσι αστυνομοκρατούμενες περιοχές, ενισχύοντας το αίσθημα αντιπάθειας των πολιτών έναντι των αστυνομικών.  

 

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ!!!

 

-Οι-

Πρόεδροι

 

Ε.ΑΣ.Υ.ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

ΖΑΧΑΡΙΑΣ    

Ε.ΑΣ.Υ.ΕΥΒΟΙΑΣ

ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ  

Ε.ΑΣ.Υ.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

ΤΣΙΑΜΑΚΗΣ

ΚΟΣΜΑΣ  

Ε.ΑΣ.Υ.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΤΡΙΑΝΤΦΥΛΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ    

Ε.ΑΣ.Υ.ΦΩΚΙΔΑΣ

ΝΤΕΛΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στηρίζουμε Συναδέλφους - Του Κίτσιου Κωνσταντίνου

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis