Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:28 | 21/03/2017

Με χειροπέδες βρέθηκε ξαφνικά ο Wyclef Jean, εξαιτίας λάθους της αστυνομίας.

Ο διάσημος ράπερ αποκάλυψε στα social media ότι τον μπέρδεψαν με δράστη ένοπλης ληστείας, τον οποίο αναζητούσε η αστυνομία. Μάλιστα, ο βραβευμένος με Grammy μουσικός δημοσίευσε στο Twitter και το βίντεο της σύλληψης.

Σε αυτό, ο πρώην σταρ των Fugees αδυνατεί να καταλάβει γιατί τον συνέλαβαν. «Είμαι στο Λος Αντζελες, επιστρέφω από το στούντιο με τον T-Baby και βλέπετε την αστυνομία να μου περνά χειροπέδες. Μου πήραν την μπαντάνα μου», ακούγεται να λέει στο βίντεο.

Αργότερα η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι συνέλαβε τον 47χρονο ράπερ, ενώ αναζητούσε έναν ύποπτο ένοπλης ληστείας, σύμφωνα με το Sky News. Και αυτό γιατί αστυνομικοί είδαν το αυτοκίνητό του και θεώρησαν ότι έμοιαζε με εκείνο του ληστή.

«Αλλο ένα λάθος της αστυνομίας του Λος Αντζελες. Μαύρος άνδρας με κόκκινη μπαντάνα λήστεψε βενζινάδικο ενώ εγώ ήμουν στο στούντιο, αλλά βάζουν σε εμένα χειροπέδες;», έγραψε στο Twitter ο Wyclef Jean. «Με αντιμετώπισαν σαν εγκληματία μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε άλλος αστυνομικός και τους είπε ότι είχαν πιάσει τον λάθος άνθρωπο», ανέφερε ακόμη.

Ο Wyclef Jean έγινε διάσημος τη δεκαετία του '90, με το συγκρότημα Fugees, μέλος του οποίου ήταν και η Λορίν Χιλ. Είναι γνωστό για την ανθρωπιστική του δράση ενώ είχε αποπειραθεί να διεκδικήσει την προεδρία της Αϊτής, όπου έχει γεννηθεί, στις εκλογές του 2010. 

 

Πηγή: www.iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis