Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:57 | 26/03/2015

Ο Γιώργος Παπαδάκης, αναφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης από την εκπομπή του στο σκηνικό έντασης που διαδραματίστηκε ανήμερα της 25ης Μαρτίουτο πρωί, ανάμεσα στον ίδιο και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

"Αυτός ο άνθρωπος, με εκνευρίζει. Και δεν θα ξαναέρθει στην εκπομπή. Με οποιοδήποτε κόστος. Αν ο σταθμός με υποχρεώσει, θα παραιτηθώ. Επειδή δεν ταιριάζουμε, δεν θα ξανασυμπεθεριάσουμε. Ο κ. Γεωργιάδης έχει τον τρόπο να είναι σε οποιαδήποτε άλλη εκπομπή. Σε αυτή την εκπομπή κύριε Γεωργιάδη, όχι. Με προσβάλλει συναισθηματικά. Το λάθος το δικό μου είναι ότι τσίμπησα. Αλλά με αυτές τις αρχές μεγάλωσα", είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαδάκης για το χθεσινό περιστατικό έντασης που είχε με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, ενώ παράλληλα, ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, απάντησε με πρωινό του tweet σε αυτά που είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, τονίζοντας ότι "Συμφωνώ διότι κι εγώ δεν προτίθεμαι να ξαναπάω".

Ο Γιώργος Παπαδάκης, πρόσθεσε: "Εδώ κάνουμε σοβαρή δουλειά και έχουμε σημειώσει ρεκόρ τηλεθέασης. Και ο πρωθυπουργός να έρθει και να μάς εκφοβίσει, θα του το ανταποδώσουμε την προσβολή. Αν δεν μπορούν να το αντιληφθούν συνάδελφοί μου που έχουν περάσει από τηλεόραση, δεν με ενδιαφέρει. Το ζητούμενο είναι να υπάρχει ηρεμία".

 

http://news247.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis