Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:52 | 25/01/2016

Νεότερη Ενημέρωση: Πορεία στο κέντρο της Πάτρας, πραγματοποιούν αυτή την ώρα τα άτομα που πρόσκεινται στο αντιεξουσιαστικό χώρο και βρίσκονταν συγκεντρωμένα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής επί της Μαιζώνος.

Μέσω των οδών Τσαμαδού και Ρήγα Φεραίου κινούνται προς την Γούναρη.

Νεότερη Ενημέρωση: Ένταση προκλήθηκε προς στιγμήν νωρίτερα, όταν μέλη της Χρυσής Αυγής πέταξαν προκηρύξεις από τα γραφεία του κόμματος, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των αντιεξουσιαστών που έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς το απόγευμα στο σημείο.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή των οδών Μαιζώνος και Γούναρη έχει απαγορευτεί, ενώ στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της ΟΠΚΕ, ΔΙ.ΑΣ και ΜΑΤ.

Νεότερη Ενημέρωση: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επικείμενη άφιξη του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού στην Πάτρα, σε εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί στα γραφεία του κόμματος στην Πάτρα για σήμερα το απόγευμα, είναι σύμφωνα με πληροφορίες η κινητοποίηση αντιεξουσιαστών που βρίσκεται σε εξέλιξη επί της οδού Μαιζώνος.

Νεότερη Ενημέρωση: Έκλεισε η Μαιζώνος στη συμβολή της με την Γούναρη στο ύψος των Δικαστηρίων της Πάτρας.

Επί της Μαιζώνος παραμένουν στο σημείο τα περίπου 30 άτομα που πρόσκεινται στο αντιεξουσιαστικό χώρο, όπου νωρίτερα αιφνιδιάζοντας τους πάντες, «βγήκαν» από την Τσαμαδού και κατευθύνθηκαν στην είσοδο της πολυκατοικίας που στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα.

Ισχυρή αλλά διακριτική είναι η παρουσία της Αστυνομίας.

Πρώτη Ενημέρωση: Κινητοποίηση αυτή την ώρα στην οδό Μαιζώνος και Κανάρη στην Πάτρα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα αντιεξουσιαστών, λίγα λεπτά μετά τις 5 το απόγευμα. κινήθηκε αιφνιδιαστικά στην είσοδο του κτηρίου της πολυκατοικίας όπου στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Στο σημείο παραμένουν οι αντιεξουσιαστές ενώ βρίσκονται και Αστυνομικές δυνάμεις.

 

http://patratora.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis