Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:28 | 17/06/2020
Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρήτη, εξαιτίας ενός νέου κρούσματος κορωνοϊού που εντοπίστηκε στο νησί, μετά την πάροδο μεγάλου χρονικού διαστήματος.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα από τη Σουηδία, ο οποίος βρέθηκε στην Κρήτη, λόγω της εργασίας του. Ο 20χρονος νοσηλεύεται στην μονάδα Covid-19 στο νοσοκομείο Χανίων, καθώς το επαναληπτικό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε θετικό. Σύμφωνα με πληροφορίες τα συμπτώματα που παρουσιάζει χαρακτηρίζονται ήπια. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Creta Live, ζητούμενο τώρα παραμένει η διαδικασία της ιχνηλάτισης, καθώς ο νεαρός από τη Σουηδία λόγω της φύσης της εργασίας του,  σε εταιρεία Τηλεπικοινωνιών, είχε έρθει σε επαφή με αρκετό κόσμο στα Χανιά.
 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα NeaKriti, ο 20χρονος άνδρας υπεβλήθη σε τεστ στο Νοσοκομείο «Νίμιτς» της Αθήνας στις 5 Μαΐου, όπου βγήκε θετικό. Στις 12 Μαΐου υπεβλήθη σε νέο τεστ στο ίδιο νοσοκομείο, όπου και πάλι βγήκε θετικό, ωστόσο δεν έμεινε για νοσηλεία, καθώς είχε ελαφριά συμπτώματα.
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis