Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:19 | 19/05/2021

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης στην Τουρκία έπειτα από επίθεση που δέχθηκε με δύο drones η αεροπορική βάση του Ντιγιαρμπακίρ.

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας αναφέρει ότι η επίθεση έγινε στις 00:30 και δεν σημειώθηκαν ζημιές ή τραυματισμοί.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού αναφέροντας ότι δύο drones επιχείρησαν να στοχεύσουν την τουρκική στρατιωτική βάση στο Ντιγιαρμπακίρ. Σε δήλωση στο Twitter είπε ότι έγινε μια προσπάθεια «επίθεσης σε στρατιωτική εγκατάσταση» στο Ντιγιαρμπακίρ με δύο drones που «εξουδετερώθηκαν».

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, πληροφορίες αναφέρουν ότι ακούστηκαν πολλοί πυροβολισμοί ενώ μεταδόθηκε και εικόνα που δείχνει drone να πέφτει μέσα στη βάση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακούστηκαν πολλοί πυροβολισμοί ενώ μεταδόθηκε και εικόνα που δείχνει drone να πέφτει μέσα στη βάση. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την Άγκυρα αναφορικά με τους δράστες ή από που απογειώθηκαν τα drones προκειμένου να πλήξουν την εν λόγω βάση, απ’ όπου απογειώνονται τουρκικά μαχητικά που επιχειρούν κατά Κούρδων μαχητών στο βόρειο Ιράκ και τη βόρεια Συρία.

Πηγή: iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis