Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:20 | 04/12/2017

Έντονη ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ώρες μεταξύ των αστυνομικών του Τμήματος της Ομόνοιας, καθώς υπάρχουν βάσιμες υπόνοιες ότι άτομο του αντιεξουσιαστικού χώρου, παρακολουθούσε και κατέγραφε τις κινήσεις, τις σκοπιές και τις περιπολίες στον ευρύτερο χώρο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr μόλις οι κινήσεις του έγιναν αντιληπτές και επιχειρήθηκε η προσαγωγή του, το ύποπτο άτομο κατάφερε να ξεφύγει. Όπως διαπιστώθηκε αργότερα, ο ύποπτος ταυτίζεται με μικρή απόκλιση αμφιβολίας με άτομο που ανήκει και δραστηριοποιείται στο αντιεξουσιαστικό κίνημα.

Η ανησυχία έγκειται κι ενισχύεται από το γεγονός αφενός πως βρισκόμαστε στις παραμονές της επετείου μνήμης για τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον Κορκονέα, αφετέρου τέτοια ακριβώς παρακολούθηση αστυνομικών των ΜΑΤ στην Χαριλάου Τρικούπη είχε παρατηρηθεί παραμονές της επετείου του Πολυτεχνείου και λίγα 24ωρα μετά, ακολούθησε η επίθεση με καλάσνικοφ κατά αστυνομικών σκοπών από την ομάδα επαναστατικής αυτοάμυνας.

Ως εκ τούτου, το γεγονός αξιολογείται ιδιαίτερα σοβαρά και όπως προαναφέραμε, δικαιολογημένα έχει εντείνει τις ανησυχίες.

Πηγή:  www.bloko.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Κινηματογραφική καταδίωξη διαρρήκτη – Τραυμάτισε δύο αστυνομικούς

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis