Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:29 | 16/03/2020
Αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας  - Θράκης αποτελούμενη από τον Α' Αντιπρόεδρο Α/Υ ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗ Πέτρο, τον Γ' Αντιπρόεδρο Α/Υ ΝΤΑΣΚΑΡΗ Σπυρίδονα , τους Αντιπροσώπους στην ΠΟΑΞΙΑ Α/Υ ΖΙΩΓΑ Γεώργιο και Α/Α' ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Παναγιώτη συναντήθηκε με τον κ. Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας το Σάββατο 14 Μαρτίου στην Αλεξανδρούπολη.
 
Του τέθηκαν επίκαιρα θέματα που απασχολούν τα μέλη της και συγκεκριμένα:
 
- ο εκσυγχρονισμός των κτιρίων της ΔΑ Αλεξανδρούπολης (έδρας, Κήπων και Τυχερού) ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές για τον σκοπό που καλούνται να εκπληρώσουν
 
- η επιχείρηση ασπίδα να παραμείνει στον Έβρο παρά την πρόσληψη των 400 συνοριοφυλάκων γιατί η δύναμη αυτή είναι έμπειρη και απαραίτητη στην περιοχή, να αυξηθούν οι οργανικές θέσεις αξιωματικών και βαθμοφόρων στα τμήματα Συνοριακής Φύλαξης αλλά και στην Δ.Α. αναλογικά με την αύξηση των συνοριοφυλάκων για να μπορούν να διαχειριστούν το επιπλέον προσωπικό, και να επεκταθεί η επιχείρηση και στη Ροδόπη η οποία έχει επιφορτιστεί να διαχειριστεί τα περιστατικά που  αδυνατεί να προλάβει ο Έβρος.
 
- να εκταμιευτούν κονδύλια από το ταμείο εξωτερικών συνόρων για την αγορά απαραίτητου υλικοτεχνικού εξοπλισμού για την φύλαξη των συνόρων
 
-να επαναπροσδιοριστούν οι στόχοι του αρχηγείου σχετικά με τις τροχαίες παραβάσεις για τους μήνες που ισχύουν τα έκτακτα μέτρα (κορωνοϊού, Έβρου, νησιών Ανατολικου Αιγαίου)
 
- να προσδιοριστούν τα επιμίσθια των διδασκόντων αξιωματικών στις σχολές σε ανώτερα επίπεδα ώστε να δοθούν κίνητρα να διδάξει έμπειρο προσωπικό τα αστυνομικά μαθήματα.
 
 Ο κύριος Αρχηγός άκουσε με προσοχή τα θέματα αυτά και υποσχέθηκε να αναθέσει την μελέτη τους σε προσωπικό του γραφείου του .

 

 

Συνάντηση επίσης διεξήχθη την ίδια ημέρα  στην Ορεστιάδα με αντιπροσωπεία της Ένωσής μας αποτελούμενη από τον Αντιπρόσωπο στην ΠΟΑΞΙΑ Α/Υ ΑΞΗ Χρήστο ,τον εκπρόσωπό μας στα Συμβούλια Μεταθέσεων Δ.Α. Ορεστιάδας Α/Α' ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο και το μέλος Γραμματείας Γυναικών Α/Β' ΧΑΤΖΑΚΗ Πασχαλιώ ,  όπου του τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν την περιοχή όπως η κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων της Δ.Ο.Ορεστιάδας με νεοεξερχόμενους της Σχολής Αστυφυλάκων . Ο κ. Αρχηγός μας συνεχάρη για την επιχειρησιακή ετοιμότητα που επιδείξαμε ως Δ.Α. και ευχήθηκε να συνεχίσουμε με την ίδια αυταπάρνηση για το καλό της Πατρίδας μας .
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis