Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:59 | 25/01/2016

 

« ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ »

Συνάντηση  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Ιανουάριου 2016 στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μεταξύ του προεδρείου της ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Γρεβενώνκαι του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. Δημήτρη Τσακνάκη για θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών των Γρεβενών.

Εκ μέρους του του προεδρείου της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Γρεβενών, πέραν των άλλων, τέθηκαν τα ζητήματα της  άμεσης ίδρυσης Τμήματος Μεταγωγών και Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων στα Γρεβενά, της επανεξέτασης των προτάσεων κατάργησης υπηρεσιών του Νομού, καθώς και της επίλυσης του χρόνιου στεγαστικού προβλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών.

Ο Γενικός Γραμματέας κ. Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Τσακνάκης από την πλευρά τους δεσμεύθηκαν για την ίδρυση Τμήματος Μεταγωγών στα Γρεβενά ταυτοχρόνα με την ολοκλήρωση της αναδιοργάνωσης των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ παράλληλα διαβεβαιωσαν οτι εχει δρομολογηθει η μετεγκατάσταση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών στο ημιτελές κτίριο της Σχολής Αστυφυλάκων, έργο το οποίο έχει προβλεφθεί στον προϋπολογισμό του Υπουργείου για το 2016 με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Γρηγόριος ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ        Ηλίας ΓΡΑΒΑΛΟΣ
[email protected]       [email protected]
6936989446                     6948805454

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis