Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:15 | 28/01/2020

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης:

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. ΠΕΤΣΑ Στέλιο.

Κατά την συνάντησή μας αυτή είχαμε την ευκαιρία να του παρουσιάσουμε όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τις Υπηρεσίες της Δ.Α Αλεξανδρούπολης με κυρίαρχα θέματα το μεταναστευτικό, το κτηριακό πρόβλημα της Δ.Α Αλεξανδρούπολης και του Τ.Δ.Ε. Κήπων και την υποστελέχωσή τους, την αναγκαία και άμεση ενίσχυση με υλικοτεχνικό εξοπλισμό όλων των υπηρεσιών της Διεύθυνσης μας και ιδιαίτερα των υπηρεσιών της Συνοριακής Φύλαξης.

Του θέσαμε επίσης ως απαραίτητη και επιτακτική, την ανάγκη αύξησης των οργανικών θέσεων της Δ.Α Αλεξανδρούπολης με στόχο την σταδιακή απορρόφηση όλων των συναδέλφων μας με τόπο συμφερόντων τον Έβρο, που θα εξαλείψει το πρόβλημα των αδαπάνως περιοδικών αποσπάσεων συναδέλφων μας.

Του εκφράσαμε την άποψη ότι ήρθε επιτέλους ο καιρός για την μισθολογική αποκατάσταση μας σύμφωνα με τις αποφάσεις του Σ.Τ.Ε. καθώς επίσης και ότι είμαστε κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε προσπάθεια δημιουργίας δομής φιλοξενίας παράτυπων μεταναστών στον Έβρο.

Ο Υφυπουργός από την πλευρά του κατανόησε τις ανησυχίες μας για το μεταναστευτικό ζήτημα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας και οι Υπηρεσίες της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης, καθώς και όλων των προβλημάτων που απασχολούν την Διεύθυνσή Αστυνομίας Αλεξ/πολης και τους συναδέλφους μας.

Μας διαβεβαίωσε με την σειρά του ότι θα σταθεί αρωγός στην επίλυση τους, επισημαίνοντάς μας ότι η ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού, του ρόλου και του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας είναι στις άμεσες προτεραιότητες της Κυβέρνησης. Η συνάντηση διεξήχθη σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης και αμφότεροι επισημάναμε την αναγκαιότητα και χρησιμότητά της, δίνοντας την υπόσχεση για την περαιτέρω μελλοντική συνεργασία μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος

6976171900

Ο Γενικός Γραμματέας

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Γεώργιος

6944915881

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis