Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:12 | 14/02/2019

Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας σε σημερινεί ανακοίνωση της κάνει λόγο για θέατρο του παραλόγου - Δείτε τι επισημαίνει:

 [custom:google-ads]

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, στη Δ.Α. Λάρισας και συγκεκριμένα στην Υ.Α. Λάρισας, γινόμαστε μάρτυρες ενός θεάτρου του παραλόγου. Πιο συγκεκριμένα εδώ και μια εβδομάδα ανεβοκατεβαίνουν στην Αθήνα συνάδελφοι-στελέχη της Δημόσιας Ασφάλειας, προς εκτέλεση υπηρεσίας. Και κάποιος λογικά σκεπτόμενος μπορεί να πει ότι μάλλον θα πρόκειται για μια μεγάλη παρακολούθηση στα πλαίσια μιας σοβαρής υπόθεσης.

Δυστυχώς όμως δε συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η σοβαρή υπόθεση έχει ήδη εξιχνιαστεί!! Οι συνάδελφοι πηγαινοέρχονται στην Αθήνα για να εκτελέσουν ένα ένταλμα σύλληψης! Ένα ένταλμα από τα πολλά που εκδίδονται καθημερινά, με κάποια εξ αυτών πολύ σοβαρότερα από το συγκεκριμένο.

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναβάθμιση της συλλογής Νομοθεσίας του Policenet.gr

Στην αρχή μάλιστα εργαζόμενοι ΟΛΟ το 24ωρο χωρίς ανάπαυση!! Κατόπιν μετά και από πιέσεις του Σωματείου δόθηκαν ξενοδοχείο και εκτός έδρας. Όλα όμως, ακόμα και τα πιο τρελά, έχουν κάποιο τέλος. Αυτή η κωμωδία τέσσερα άτομα να είναι κάθε μέρα εκεί, εργαζόμενα σε 12ωρες βάρδιες, κόντρα σε όλους τους κανόνες αυτοπροστασίας, με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας, απαιτούμε να τελειώσει. Το πιο νευραλγικό κομμάτι της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας είναι στα πρόθυρα της διάλυσης, με το προσωπικό του να έχει ξεπεράσει τις αντοχές του. Αλίμονο αν για κάθε ένταλμα σύλληψης γινόταν από τις αρμόδιες Υπηρεσίες Ασφαλείας τέτοια κινητικότητα και ταραχή!!

·        Με διαταγή ποιού γίνεται όλο αυτό το «πανηγύρι»;

·        Ποιος δίνει λόγο για τα εκατοντάδες ευρώ που καθημερινά σπαταλούνται και είναι  βέβαιο ότι αυτά θα εκκαθαριστούν κανονικά;

·        Με ποιο σκεπτικό δεν εμπλέκονται στην υπόθεση οι καθ’ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες της  Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής;

·        Ποιος ο λόγος αυτής της επιμονής; Πάντως αυτός που ειπώθηκε, ότι θα φοβηθεί ο καταζητούμενος από τη παρακολούθηση ενός ,στην ουσία, άδειου σπιτιού και θα παραδοθεί, είναι τουλάχιστον αστείος. Ο πραγματικός λόγος είναι η ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ κάποιων, ενόψει των πολυαναμενόμενων κρίσεων. Αυτό και τίποτα άλλο!!

 [custom:google-ads]

   Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας είναι υποχρεωμένη να υπερασπιστεί το σωστό και το δίκαιο. Δε πρόκειται να ανεχθούμε τέτοιους αντιεπαγγελματικούς σχεδιασμούς. Όσον αφορά δε κάποιες κουβεντούλες που ακούστηκαν, μετά την αγανάκτηση των συναδέλφων για το ΜΑΤΑΙΟ της όλης επιχείρησης, του τύπου «όποιος δε θέλει φεύγει από την Ασφάλεια», τις επιστρέφουμε και λέμε σε όλους τους τόνους ότι «όποιος τολμά ας πειράξει συνάδελφο»!!

  Οι συνάδελφοι δεν είναι σκεύη μιας χρήσης, είναι άνθρωποι & επαγγελματίες με πολλές και μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό τους και αναλόγως ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να τους συμπεριφέρονται.

                                                  ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

            ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ Αθανάσιος                       ΜΑΝΤΖΑΝΗΣ Γεώργιος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis