Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:12 | 12/04/2019

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ 

Καθολική απαίτηση όλων των συναδέλφων, είναι η αρραγής ενότητα και η δημιουργία μιας συνδικαλιστικής πανστρατιάς, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία και αξιοπιστία, στα προβλήματα που ταλανίζουν τους αστυνομικούς, αλλά και τα νέα προτάγματα της ελληνικής κοινωνίας.
 
Απέναντι σε αυτή τη μεγάλη πρόκληση και με γνώμονα τα συμφέροντα των συναδέλφων μας ,  η Προοδευτική Ανεξάρτητη Συνεργασία Αστυνομικών Αθήνας, έπειτα από έναν διεξοδικό διάλογο που είχε με τα ηγετικά στελέχη του ΕΚΑ, αποφάσισε να συμπορευτεί με το Ε.Κ.Α. Αθήνας, στις επόμενες εκλογές. 
 
[custom:google-ads]
 
Στην τελευταία συνάντηση που διενεργήθηκε στα γραφεία της Ε.ΑΣ.Υ.Α., πραγματοποιήθηκε ένας διεξοδικός διάλογος γύρω, από την καλύτερη δυνατή συνδικαλιστική μας συνεργασία και παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΑΣΥΑ και επικεφαλής του ΕΚΑ Αθηνών Πάκος Δημοσθένης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΠΟΑΣΥ Μαυραγάνης Χρήστος, ο αντιπρόεδρος της ένωσης Καρδιασμένος Μιχάλης, ο αναπληρωτής Ταμίας της Ένωσης Τσοκαναρίδης Ιωάννης, ο αντιπρόσωπος της ΕΑΣΥΑ Κοσμίδης Θεμιστοκλής, ο επικεφαλής της Π.Α.Σ.Α Φώτης Βασίλειος, τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής της Π.Α.Σ.Α. και αντιπρόσωποι  της Ε.ΑΣ.Υ.Α  Ψαλλίδας Γεώργιος και Γραμματικόπουλος Γεώργιος και το ιδρυτικό μέλος της Π.Α.Σ.Α Καραγιαννόπουλος Δημήτριος.
 
 Στην συζήτηση που έλαβε χώρα, αναλύθηκαν εκτενώς η χάραξη στρατηγικής για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν την αστυνομική οικογένεια, τα νέα μεγάλα προτάγματα της ελληνικής κοινωνίας, από τα οποία οι Έλληνες αστυνομικοί, ως δομικός πυρήνας της, δεν μπορούν να απέχουν, αλλά και οι απαντήσεις  τις οποίες επιβάλλεται να δώσουμε , στις μεγάλες προκλήσεις της εποχής.
 
 Υπήρξαν δημιουργικοί κοινοί τόποι με τα στελέχη του Ε.Κ.Α. Αθηνών και έτσι αποφασίσαμε από κοινού, την κοινή κάθοδό μας, στις επόμενες εκλογές, δημιουργώντας μια πολύ δυνατή γραμμή ισχύος των αστυνομικών, με τον διακριτό μας πάντα ρόλο.
 
                                        Η Συντονιστική επιτροπή της Π.Α.Σ.Α.

ΦΩΤΗΣ   Βασίλειος 
Ψαλλίδας  Γεώργιος  
Γραμματικόπουλος  Γεώργιος
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis