Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:28 | 16/03/2017

Εξαρθρώθηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, συμμορία που δραστηριοποιούταν στην εμπορία και διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης.

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί – μέλη της συμμορίας, ηλικίας 28 και 40 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της Συμμορίας, της Αντίστασης και για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες μαζί με έτερο συνεργό, που αναζητείται, ενώθηκαν με σκοπό τη διάπραξη αδικημάτων κακουργηματικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα, την εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο επισταμένων ερευνών και αξιοποίησης πληροφοριών, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν βραδινές ώρες χθες (15-03-2017), στο κέντρο της πόλης τους δύο αλλοδαπούς καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους (13.113,49) γραμμαρίων, την οποία προόριζαν προς πώληση.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 40χρονου, στην περιοχή της Άνω Πόλης, βρέθηκαν επιπλέον τρία δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (2.224) γραμμαρίων.

Σημειώνεται ότι, οι δράστες αντιστάθηκαν σθεναρά προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο και τη σύλληψη.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

 

 

 

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis