Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:10 | 17/07/2019

Συνελήφθησαν, χθες (16.7.2019) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, 11 ημεδαποί, εννέα (9) άνδρες ηλικίας από 17 έως 48 ετών και δύο γυναίκες 42 και 46 ετών, αντίστοιχα, μετά από συμπλοκή.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της συμπλοκής, της παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, της απλής, βαριάς και επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Επίσης, για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται δύο ημεδαποί, ανήλικος και 26χρονος, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, καθώς και τρία ακόμα άτομα για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της συμπλοκής, της παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, της απλής και βαριάς σωματικής βλάβης και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

[custom:google-ads]

Ειδικότερα, χθες (16.7.2019) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας οι ανωτέρω ημεδαποί, ενώ ελάμβαναν βοήθεια σε τρόφιμα, συνεπλάκησαν μεταξύ τους με τη χρήση μαχαιριού, αυτοσχέδιων ροπάλων και σιδερολοστών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 28χρονου, από τους συλληφθέντες.

Όπως επιπλέον προέκυψε, μετά τη λήξη της συμπλοκής, 26χρονος ημεδαπός, έβαλε με πυροβόλο όπλο σε βάρος ανήλικης ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να την τραυματίσει.

Μετά από άμεση κινητοποίηση όλων των διαθέσιμων αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι παραπάνω 11 εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο, ενώ από την κατοχή τους κατασχέθηκαν μαχαίρι με μήκος λάμας 10 εκατοστά, τέσσερα αυτοσχέδια ρόπαλα, δύο μεταλλικές βέργες και ένα βλήμα φυσιγγίου πυροβόλου όπλου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που αναζητούνται.

http://www.astynomia.gr/images/stories//2019/photos2019b/17072019sym.jpg


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αστυνομικός ε.α. έσωσε τη γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με τσεκούρι στο κεφάλι από τον σύζυγό της!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis