Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:34 | 27/07/2015

Συνελήφθησαν, χθες (26-07-2015) απογευματινές ώρες σε αγροτικές περιοχές του Βασιλικού Χαλκίδας Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 29χρονος υπήκοος Πακιστάν και ένας 23χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, οι οποίοι μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους, υπήκοο Πακιστάν, κατηγορούνται για διάπραξη ληστείας.

Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, 43χρονος υπήκοος Πακιστάν, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας και κατήγγειλε ότι νωρίτερα χθες, ενώ κινείτο με το ποδήλατό του επί της εθνικής οδού Χαλκίδας – Λεπούρων, τρεις δράστες, με τη χρήση σωματικής βίας, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (310) ευρώ, καθώς και το προαναφερόμενο ποδήλατο και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία και πληροφορίες, αναζήτησαν και εντόπισαν αρχικά τον 29χρονο και στην συνέχεια και τον 23χρονο, ενώ επίσης βρήκαν και κατάσχεσαν το ποδήλατο που αφαίρεσαν, το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα .

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ από τους αστυνομικούς αναζητείται για να συλληφθεί ο συνεργός τους.

Την έρευνα και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis