Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:05 | 20/11/2017

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης οδήγησε στον εντοπισμό και την αυτόφωρη σύλληψη δύο ατόμων που προέβησαν σε αρπαγές τσαντών στη δυτική Θεσσαλονίκη, επιβαίνοντας σε κλεμμένο όχημα.

[custom:google-ads]

Πρόκειται για 37χρονο αλλοδαπό και 42χρονο ημεδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου που διενεργεί την προανάκριση, για τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, της κλοπής κατά συναυτουργία, της αντίστασης και της απείθειας.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 19-11-2017, οι δύο άντρες επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο αφαίρεσαν τις τσάντες δύο γυναικών στην περιοχή του Ευόσμου, ενώ κατά τη δράσης τους προσέκρουσαν σε σταθμευμένο όχημα.

Από το Κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, εκδόθηκαν άμεσα αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό των δραστών στην περιοχή του Δενδροποτάμου από πλήρωμα περιπολικού της ίδιας Υπηρεσίας.

Παρά τη χρήση φωτεινών και ηχητικών σημάτων για την ακινητοποίηση του οχήματος, οι προαναφερόμενοι ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να εμβολίσουν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο προκειμένου να διαφύγουν, πλην όμως με τη συνδρομή επιπλέον αστυνομικών που προσέτρεξαν στο σημείο ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Σημειώνεται ότι κατά την ακινητοποίησή τους, οι δράστες αντιστάθηκαν προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη.

Έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, εντοπίστηκαν οι κλεμμένες τσάντες και αποδόθηκαν στις κατόχους τους, ενώ προέκυψε ότι είχαν αφαιρέσει το όχημα από την πόλη της Ξάνθης στις 16-11-2017.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis