Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 07/04/2020

Συνελήφθησαν, χθες, στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 33 και 15 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Παράλληλα, συνελήφθησαν και δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 51 και 37 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για αγορά ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν τον 37χρονο και τον 51χρονο στην Πάτρα και σε έλεγχο που τους ενήργησαν, βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν δέκα γραμμάρια ηρωίνης, μικροποσότητα βουπρενορφίνης και εννέα δισκία της ίδιας ουσίας.

Από την έρευνα των αστυνομικών Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών ότι πρόεκυψε ότι ο 37χρονος και ο 51χρονος είχαν προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες από τον 33χρονο και τον 15χρονο.

Οι δύο διακινητές διατηρούσαν χώρο αποθήκευσης των ναρκωτικών (καβάτζα) σε πλατεία που βρισκόταν κοντά στην οικία τους, από όπου μπορούσαν να ελέγχουν και να επιτηρούν το χώρο απόκρυψης των ναρκωτικών και παράλληλα να τα διακινούν.

Άμεσα πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον 15χρονο τη στιγμή που ξέθαβε από τον χώρο απόκρυψης μια συσκευασία με (124) γραμμάρια ηρωίνης, ενώ παράλληλα συνελήφθη και ο 33χρονος, ο οποίος επιτηρούσε τον χώρο από την οικία του.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στην οικία και στο όχημα του 33χρονου δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ακόμη (62) γραμμάρια ηρωίνης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 200 ευρώ και έξι κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis