Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:46 | 28/05/2017

Συνελήφθησαν, χθες (27.4.2017) το μεσημέρι, στην Αρχαία Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 31 και 35 ετών, αντίστοιχα, για ληστεία σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών, υπηκόων Γαλλίας, ενός (1) 31χρονου και μίας (1) 28χρονης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, προέκυψε ότι ο 31χρονος και ο 35χρονος, χθες (27.4.2017) το μεσημέρι, στην Αρχαία Κόρινθο Κορινθίας, αφού ακινητοποίησαν με τη χρήση οχήματος, όχημα στο οποίο επέβαιναν ο 31χρονος και η 28χρονη, στη συνέχεια με την απειλή μαχαιριού και όπλου, τους αφαίρεσαν ηλεκτρονική συσκευή, κινητό τηλέφωνο και πορτοφόλι που περιείχε χρήματα και τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από άμεση κινητοποίηση και οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ο 31χρονος και ο 35χρονος εντοπίστηκαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και συνελήφθησαν.

Όλα τα παραπάνω αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis