Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:31 | 29/10/2017

Συνελήφθησαν, χθες (28-10-2017) το μεσημέρι σε αγροτική οδό στην περιοχή της Καλαμιάς Άρτας, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 31 και 27 ετών, κατηγορούμενοι για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχαν μεταφέρει στην παραπάνω περιοχή με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, τις οποίες απέκρυψαν σε υπαίθριες «καβάντζες».

[custom:google-ads]

Στο πλαίσιο των ερευνών στους υπαίθριους χώρους που χρησιμοποίησαν οι δύο άνδρες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά -53- συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -54.837- γραμμαρίων.

Επίσης, κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επιπρόσθετα, από των έλεγχο των στοιχείων των δύο αλλοδαπών προέκυψε ότι σε βάρος του 27χρονου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ οι συλληφθέντες με την κακουργηματική σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis