Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:46 | 25/06/2019

Συνελήφθησαν χθες στο Γαλάτσι και στο Μοσχάτο, 44χρονος αλλοδαπός και 21χρονος ημεδαπός, αντίστοιχα, για ληστείες κατά συναυτουργία και κατά συρροή και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, οι κατηγορούμενοι νωρίτερα είχαν διαπράξει ληστεία σε καταστήματα τυχερών-ψυχαγωγικών παιγνίων στη Γαλάτσι και ο μεν 44χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης στο σημείο, ο δε 21χρονος συνεργός του εντοπίσθηκε αργότερα στην περιοχή του Μοσχάτου και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

[custom:google-ads]

Στο σημείο της ληστείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, γεμιστήρας με 6 φυσίγγια και τα αφαιρεθέντα χρήματα.

Από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, προέκυψε ότι οι δράστες, από τις αρχές Απριλίου, προέβαιναν συστηματικά στην διάπραξη ληστειών σε καταστήματα τυχερών-ψυχαγωγικών παιγνίων, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ως προς τον τρόπο δράσης, οι κατηγορούμενοι αφού πρώτα εντόπιζαν τον "στόχο" τους, ένας εξ αυτών φορώντας καπέλο τύπου τζόκεϊ και γυαλιά ηλίου, εισέρχονταν σε αυτόν, ακινητοποιούσε με την απειλή πιστολιού τους υπαλλήλους και αφαιρούσε τα χρήματα από το ταμείο.

Στη συνέχεια διέφευγε, επιβιβαζόμενος σε αυτοκίνητο, όπου τον ανέμενε ο συνεργός του.

Μέχρις στιγμής εξιχνιάσθηκαν 22 περιπτώσεις ληστειών, σε καταστήματα τυχερών-ψυχαγωγικών παιγνίων, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis