Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:28 | 12/02/2020

Συνελήφθησαν τις απογευματινές ώρες της 9-2-2020 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ .), δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 20 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα για σύσταση συμμορίας, ληστείες, κλοπές και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Οι συλληφθέντες ήταν μέλη πολυμελούς εγκληματικής ομάδας που διέπραττε ληστείες και κλοπές στο κέντρο της Αθήνας και είχε εξαρθρωθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών . 

Ως προς το χρονικό της σύλληψης, οι δύο αλλοδαποί εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να επιβαίνουν σε ταξί, το οποίο και ακινητοποίησαν. Ο 23χρονος προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο και τράπηκε σε φυγή πλην όμως καταδιώχθηκε και ακινητοποιήθηκε, ενώ ο 20χρονος ακινητοποιήθηκε επί τόπου.

Εντός του ταξί βρέθηκε τσάντα που περιείχε φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ο οποίος όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα του Τ.Α. Εξαρχείων, είχε αφαιρεθεί προ ολίγης ώρας, από αυτοκίνητο που είχαν διαρρήξει στην περιοχή των Εξαρχείων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Aλεξίσφαιρο γιλέκο “TITANIUM® - CONCEALABLE Ι”

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis