Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 25/02/2020

Σημαντικό πλήγμα στα οργανωμένα κυκλώματα διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ψυχοτρόπων ουσιών πέτυχαν έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, συνέλαβαν έναν 28χρονο αλλοδαπό, ηγετικό στέλεχος του κυκλώματος και έναν 19χρονο ημεδαπό, άμεσο συνεργό του, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμορία και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες (24-02-2020) εντοπίσθηκαν οι ανωτέρω στην περιοχή του Ο.Σ.Ε. να αποβιβάζονται από αμαξοστοιχία που εκτελούσε δρομολόγιο από Αθήνα για Θεσσαλονίκη και σε έρευνα χειραποσκευής τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 26 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 13 κιλών και 137 γραμμαρίων και
  • 3 δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 879 γραμμαρίων.

Επιπλέον στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και δύο κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο 28χρονος αποτελούσε ηγετικό στέλεχος του κυκλώματος και είχε ως ρόλο την μεταφορά, αποθήκευση και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης και κοκαΐνης στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis