Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:57 | 01/02/2017

Εδώ και τριάμισι χρόνια ερευνούσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μια σειρά από διαρρήξεις διαμερισμάτων σε πολυκατοικίες στην πόλη της Πρέβεζας και τελικά κατάφεραν να τις εξιχνιάσουν. Πίσω τους κρυβόταν μια σπείρα Γεωργιανών που είχε εξαρθρωθεί στα Τρίκαλα το 2015!

Στην συμμορία συμμετείχαν επτά άνδρες ηλικίας 28 ως 50 χρόνων και μια 37χρονη γυναίκα, δυο από τους οποίους είναι ήδη έγκλειστοι στις φυλακές. Όλοι είχαν συλληφθεί στις 15 Μαρτίου του 2015 από την Ασφάλεια Τρικάλων, που είχε εξιχνιάσει 26 διαρρήξεις με λεία μετρητά και χρυσαφικά αξίας 35.000 ευρώ οι οποίες είχαν γίνει στην πόλη των Τρικάλων και την ευρύτερη περιοχή από το Σεπτέμβριο του 2014!

Η έρευνα της Ασφάλειας Πρέβεζας και του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών οδήγησε στην εξιχνίαση άλλων πέντε διαρρήξεων που είχαν γίνει από τον Ιούλιο του 2013 ως τον Σεπτέμβριο του 2014 σε διαμερίσματα πολυκατοικιών στην πόλη της Πρέβεζας, όπου οι δράστες έσπαζαν με την ίδια μέθοδο τον ομφαλό της πόρτας και άρπαζαν μετρητά και χρυσαφικά. Σε βάρος των οκτώ Γεωργιανών σχηματίστηκε νέα δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

www.pronews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis