Συνελήφθησαν υπεύθυνοι ξενοδοχείου γιατί στέγαζαν παράνομα μετανάστες

Συνελήφθησαν υπεύθυνοι ξενοδοχείου γιατί στέγαζαν παράνομα μετανάστες
ENTOΠΙΣΤΗΚΑΝ 16 ΑΤΟΜΑ ΣΕ 6 ΔΩΜΑΤΙΑ
Συνελήφθησαν υπεύθυνοι ξενοδοχείου γιατί στέγαζαν παράνομα μετανάστες

Τρία μέλη εγκληματικής ομάδας που παρείχαν κατάλυμα, σε ξενοδοχείο στο βόρειο τμήμα του Έβρου, σε πρόσφυγες και παράτυπους μετανάστες, τους οποίους μετέφερε παράνομα κύκλωμα διακίνησης από την Τουρκία στην Ελλάδα, συνέλαβαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, από τα μέχρι τώρα στοιχεία για τη δράση του κυκλώματος προκύπτει πως οι παράτυποι μετανάστες και πρόσφυγες μεταφέρονταν αρχικά από την γείτονα στη χώρα μας, όπου οι τρεις συλληφθέντες φρόντιζαν για τη διαμονή τους, για μικρό χρονικό διάστημα έως ότου οργανωθεί η συνέχιση της διαδρομής τους στο εσωτερικό της Ελλάδας.

Όσον αφορά την ταυτότητα των συλληφθέντων, πρόκειται για τρεις νέους άνδρες ηλικίας 32, 37 και 38 ετών, όλοι κάτοικοι Έβρου, με τους δύο να είναι οι διαχειριστές και ο ένας υπάλληλος του εν λόγω ξενοδοχείου.

Σημειώνεται, ότι κατά τη διάρκεια της έρευνας που πραγματοποιήθηκε από τις αστυνομικές Αρχές στο ξενοδοχείο εντοπίστηκαν σε έξι δωμάτια συνολικά 16 άτομα, από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την Ινδία, τη Συρία και το Ιράν, τα οποία είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Σε βάρος των τριών μελών του κυκλώματος σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης σε συνδυασμό με παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Πηγή:  www.newsbeast.gr