Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 18/01/2017

Πέντε άτομα έχουν μέχρι στιγμής συλληφθεί στο πλαίσιο της μεγάλης επιχείρησης της Ασφάλειας Αττικής, για τη σύλληψη και των υπολοίπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης, που διέπραττε ληστείες, διαρρήξεις και κλοπές σε όλη την Ελλάδα και αποτελείτο κυρίως από Ρομά, που εξαρθρώθηκε στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου και έγινε γνωστή ως «μαφία της Δυτικής Αττικής», όπου είχε και την έδρα της.

 

Μεταξύ των πέντε συλληφθέντων είναι και δύο αρχηγικά στελέχη, που είχαν διαφύγει, ενώ ο τρίτος από τους αρχηγούς, ένας 35χρονος Ρομά, συνελήφθη πριν μία εβδομάδα στον Πειραιά.

Πρόκειται για τα άτομα που ζούσαν μέσα στη χλιδή, σε σπίτια- μέγαρα, όπως είχε ανακοινώσει η Αστυνομία, κυκλοφορώντας με «Φεράρι» και «Πόρσε», αλλά πρόλαβαν να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς, ύστερα από επικοινωνία που είχε ο 35χρονος, σύμφωνα με την κατηγορία, με αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι ο δεύτερος κύκλος των αστυνομικών επιχειρήσεων, είναι σε εξέλιξη από το πρωί, από την Ασφάλεια Αττικής, ύστερα από παραγγελίες των αρμόδιων ανακριτών, σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Βέροια και Λάρισα.

Μέχρι αυτή την ώρα, ταυτοποιήθηκαν άλλες 30 περιπτώσεις ληστειών διαρρήξεων και κλοπών και έχουν γίνει έρευνες σε δεκάδες σπίτια, τραπεζικές θυρίδες και άλλους χώρους, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος πανάκριβων κοσμημάτων και ρολογιών, χρυσές λίρες, χρήματα, όπλα, σφαίρες και ναρκωτικά.

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας θα γίνουν λεπτομερείς ανακοινώσεις από την Ελληνική Αστυνομία.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis