Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:29 | 27/03/2018

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 26χρονου υπηκόου Αλγερίας, ο οποίος βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος, την 3-3-2018 στην πλατεία Βικτωρίας.

Δράστες είναι πέντε (5) υπήκοοι Αφγανιστάν, οι οποίοι πρώτες πρωινές της 3-3-2018, συνεπλάκησαν στην Πλατεία Βικτωρίας με τον 26χρονο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του, από αιχμηρό αντικείμενο.

[custom:google-ads]

Ως προς το χρονικό της έρευνας, το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, για την εξακρίβωση του κινήτρου της ανθρωποκτονίας, των συνθηκών τέλεσης και την ανακάλυψη των δραστών, πραγματοποίησε έρευνες και συνέλεξε πληροφορίες σε συνεργασία με Υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται στο κέντρο των Αθηνών.

Απογευματινές ώρες της 25-3-2018, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., κατάφεραν να εντοπίσουν τρείς (3) υπηκόους Αφγανιστάν, ηλικίας 14, 20 και 21 ετών, τους οποίους προσήγαγαν στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Από την εξέταση των δραστών, εξακριβώθηκε η εμπλοκή τους στην υπόθεση και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και βίαιης προσαγωγής, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν.

Περαιτέρω, οι δράστες και το θύμα είχαν κατηγορηθεί στο παρελθόν για παραβάσεις –κατά περίπτωση- των Νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό των υπόλοιπων δραστών, συνεχίζεται.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis