Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:29 | 17/12/2014

Xειροπέδες σε τέσσερις Γεωργιανούς έχει περάσει η ΕΛ.ΑΣ. ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και άλλων μελών της σπείρας που είχε ρημάξει σπίτια στα βόρεια και στα νότια προάστια ενώ έδειχνε μια σαφή προτίμηση σε αυτά γνωστών προσώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. η σπείρα εικάζεται ότι αντλούσε πληροφορίες για τα σπίτια που ετοιμαζόταν να «χτυπήσει» χρησιμοποιώντας τις διασυνδέσεις της με γνωστούς των επωνύμων ή προσεγγίζοντας ανθρώπους των σπιτιών όπως τις οικιακές βοηθούς, τις οποίες ενδεχομένως και να στρατολογούσε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ερευνάται ακόμα αν μεταξύ των ληστειών που είχε διαπράξει η συγκεκριμένη σπείρα, είχε χτυπήσει και τις ηθοποιούς Μαρία Αλιφέρη και Νόνικα Γαληνέα, την τραγουδίστρια Ελένη Δήμου, αλλά και συγγενικό πρόσωπο υπουργού.

Θα εξεταστεί, επίσης, αν υπάρχει επίσης σύνδεση τους με τον γνωστό και ως «ληστή με το σίδερο» (βασανίζει τα θύματα με πυρακτωμένο σίδερο). Αναμένονται πλέον οι ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και τα αποτελέσματα της έρευνας τους για τις ληστείες που έχουν διαπράξει.

Οι τέσσερις συλληφθέντες, πάντως, δεν έχουν ομολογήσει τη συμμετοχή τους σε καμία από τις περισσότερες από 60 ληστείες που τους προσάπτουν οι αστυνομικοί.



Πηγή: iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis