Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:59 | 14/09/2018

Εξαρθρώθηκε στο πλαίσιο συντονισμένων ερευνών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, πενταμελής εγκληματική ομάδα – συμμορία, διακίνησης ναρκωτικών σκευασμάτων στην Κέρκυρα.

Για την εξάρθρωση της δράσης της ομάδας προηγήθηκε πολύμηνη διερεύνηση της υπόθεσης στο πλαίσιο της οποίας, ταυτοποιήθηκαν τα πέντε βασικά μέλη της, ο ρόλος καθώς και ο τρόπος λειτουργίας τους, προκειμένου να εξασφαλίζεται η παράνομη επικερδής δραστηριότητα τους.

Κατά την διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν εχτές (13.09.2018) το πρωί, στην πόλη της Κέρκυρας, τέσσερα (4) συνολικά μέλη της ομάδας από 37 έως 62 ετών, ενώ αναζητείται ένας ακόμη 35χρονος ημεδαπός.

[custom:google-ads]

Σε βάρος των μελών της ομάδας σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της σύστασης συμμορίας με σκοπό την παράνομη διακίνηση ναρκωτικών φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Ειδικότερα σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, τα μέλη της ομάδας, χρησιμοποιώντας κατά περίπτωση την επαγγελματική τους ιδιότητα, δραστηριοποιούνταν συστηματικά, από την αρχή του τρέχοντος έτους, στην παράνομη προμήθεια και διάθεση σε χρήστες στην Κέρκυρα, μεγάλου αριθμού οπιούχων επιθεμάτων καθώς και ναρκωτικών φαρμακευτικών σκευασμάτων σε χάπια.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην κατοικία καθώς και στον επαγγελματικό χώρο της 57χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι (6) στελέχη ειδικής συνταγής ναρκωτικών κενά εγγραφών, στο όνομα μελών της ομάδας, μια σφραγίδα καθώς και κενά στελέχη ειδικών συνταγών ναρκωτικών.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας.

Οι τέσσερις (4) συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis